Επικοινωνία & Παραγγελία 2021-03-22T20:32:19+00:00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 

Δεχόμαστε παραγγελίες 

Δεχόμαστε παραγγελίες για βασίλισσες και παραφυάδες καθ’ όλο το έτος. Οι παραγγελίες εκτελούνται με σειρά προτεραιότητας. Προ-παραγγελία δεν είναι απαραίτητη, αλλά συνιστάται γιατί η διαθεσιμότητα μας είναι περιορισμένη. Οι βασίλισσες μας είναι διαθέσιμες από τον Μάρτιο (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) μέχρι νωρίς τον Οκτώβριο.  Επειδή η γονιμοποίηση της βασίλισσας εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, είναι δυνατόν να καθυστερήσει η παράδοση των βασιλισσών την προκαθορισμένη ημερομηνία της εβδομάδας.

Παράδοση
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι βασίλισσες τοποθετούνται σε ειδικά κλουβάκια με 5-7 εργάτριες μέλισσες και τις στέλνουμε  με ΕΛΤΑ κούριερ ή ACS.  Η αποστολές γίνονται αποκλειστικά από Δευτέρα έως Τετάρτη για να εξασφαλίσουμε την ίδια εβδομάδα παράδοση. Χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1 – 2 ημέρες αναλόγως την περιοχή. Ελάχιστη παραγγελία για την αποστολή είναι 10 βασίλισσες Carnica.

Από την στιγμή της παράδοσης των Βασιλισσών στο Courier,  δεν είμαστε υπεύθυνοι για προβλήματα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της παράδοσης. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το θάνατο της βασίλισσας κατά τη διάρκεια της αποστολής όσο και για την επιτυχή εισαγωγή των βασιλισσών στα μελίσσια – παραφυάδες σας ( ακολουθήστε τις έντυπες οδηγίες που σας παρέχουμε).

Πληρωμή
Η πληρωμή – προκαταβολή για τις προ παραγγελίες γίνονται την αναγραφόμενη ημερομηνία του προτιμολογίου. Εάν η καταβολή του χρηματικού ποσού δεν είναι στην ώρα της, η σειρά προτεραιότητας  θα μεταβληθεί με τον αμέσως επόμενο αγοραστή. Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν επιθυμεί πλέον την αγορά των βασιλισσών η προκαταβολή δεν επιστρέφετε.  Κατά την διάρκεια του έτους δίνατε να υπάρχουν διαθέσιμες βασίλισσες οι οποίες μπορούν να αποσταλούν και με Αντικαταβολή. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝΑ

Για κάθε παραφυάδα – μελίσσι , παρακαλούμε να φέρετε την δική σας κυψέλη ή αλλιώς μπορούμε εμείς να σας δώσουμε ειδικά διαμορφωμένα κουτιά μεταφοράς μελισσών – παραφυάδων με επιπλέον χρέωση 17 €, ως ενέχυρο επιστροφής του κυτίου. Γενικά η μετάγγιση των μελισσών γίνετε στο μελισσοκομείο μας, όπου τις αφήνουμε μερικά λεπτά για να ηρεμήσουν προτού τις μεταφέρεται στην δική σας περιοχή. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας δώσετε τις δικές σας κυψέλες εκ των προτέρων, θα εγκαταστήσουμε το μελίσσι και θα σας καλέσουμε για να το παραλάβετε.

Για την παραλαβή, φροντίστε να φτάσετε στις 6:00 – 7:00μμ .

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Δεσποτοπούλου 110, Βραχναίικα, Πάτρας 25002 .
  • 6943 969 868 Γιάννης Αναγνωστόπουλος
  • info@carnica.gr
  • e-shop m.carnica.gr

    Αλλιώς Συμπληρώστε την Παρακάτω Φόρμα Παραγγελίας